Köpvillkor

För att köpa produkter på snoken.se och Dagens Spel AB måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och tekniska fel utom företagets kontroll. Samtliga priser är inklusive moms.

1. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

2. Betalningsalternativ, Kortbetalning
Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. 
Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning. Så här går det till: 

1. Klicka på Köp. Du länkas nu till DIBS säkra betalningsserver 
2. Ange ditt namn och epostadress, klicka Vidare till betalning
3. Ange kortnummer, giltighetsdatum och år samt CVC-CVV-kod (tre siffror på baksidan av ditt kort)
4. Klicka genomför betalning. En kontroll genomförs vartefter pengarna överförs via DIBS till Travtjänsten (Sverige) AB.
5. Köpt produkt presenteras på skärmen.
6. Köpta krediter återbetalas ej.

DIBS som hanterar kortuppgifterna uppfyller kraven för PCI-DSS och lösningen är certifierad av VISA och Mastercard.

3. Ångerrätt
Köpta produkter kan ej returneras vid färdigt köp.

4. Garantier
Dagens Spel AB (snoken.se) ger inga som helst garantier kring produkternas innehåll och korrekthet. Tillhandahållna analyser och spelförslag baseras på subjektiva bedömningar av företagets experter och avser att vara kvalificerade förslag.

5. Spridning av köpt information
Produkter och tjänster tillhandahållna av Dagens Spel AB (snoken.se) är upphovsrättskyddat material och olagligt att distribuera vidare till andra parter för privat bruk eller att nyttja för kommersiella ändamål.

6. Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Socket Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen.

Det krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

7. Tvist
Vid eventuell tvist kommer Dagens Spel AB (snoken.se) att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.